Hoop vir ‘n tyd soos hierdie

Hoop

Ons hoor gereeld Christene is in die wêreld, maar nie van die wêreld nie. En dankie tog, wil ons sê, dat ons kan uitsien na ‘n ander wêreld waar ons eendag sal woon! Die probleem is net: Tot ons na daardie ander wêreld toe gaan, bly ons hiér, op aarde.

En hierdie wêreld is stukkend. Dis situasie in die Midde-Ooste, die opkoms van ISIS en Boko Haram, en, nader aan die huis, armoede, politieke onrus, misdaad en die sukkelende ekonomie maak ons onrustig. Soms sukkel ons om hoopvol oor die toekoms te wees.

In Hoop vir ‘n tyd soos hierdie wys Braam Hanekom jou hoe om die vlam van hoop brandend te hou. Veral wanneer ‘n mens opnuut bewus word van die werking van die Heilige Gees, ervaar jy vrede en vreugde wat moeilik is om in woorde te beskryf. En as ‘n mens dan self ‘n hoopgewer vir ander is, wéét jy: Klein dingetjies kán ‘n reuse verskil in die wêreld maak, want, sê Braam:

“Hoop groei waar mense hande vat en skatryk is aan liefde en omgee.”

Hoop vir ‘n tyd soos hierdie word uitgegee deur CUM

PRYS: R130.00 + Posgeld

BESTELLINGS by mcmboeke@gmail.com

Trackback from your site.

Comments (1)

  • Avatar

    Rebecca

    |

    Book.Hoop vir n tyd soos hierdie.ISBN9781431613816

    Reply

Leave a comment