Wat is die verskil tussen kerke wat groei en kerke wat sterf?

Wat is die verskil tussen kerke wat groei en kerke wat sterf?Stephan Joubert skryf soos volg oor die boek:

Dit klink dalk soos ’n cliché, maar glo my, ek kon hierdie boek eenvoudig nie neersit toe ek dit eers begin lees het nie. Braam Hanekom, ’n deurwinterde kerkleier en ’n gesogte leierskapskonsultant, voer jou op die volgende bladsye mee op die reis van ’n leeftyd na die hartklop van relevante en God-getroue kerkwees. Op diep persoonlike, maar op weldeurdagte maniere spreek hy padlangs die krisisse en uitdagings voor die deur van die kerk aan. In dieselfde asem dui Braam ook belangrike nuwe roetes aan wat die kerk moet bewandel in hierdie uitdagende tye. Kosbare insigte rondom leierskap; die rol van leraars; prediking en effektiewe kommunikasie; die regte lees van ons nuwe kontekste, en hoe om warm en egte geloofsgemeenskap in plaaslike gemeentes te bevorder, word deur die loop van hierdie boek op kreatiewe maniere met jou gedeel. Wat ‘n tydige, lewensnoodsaaklike boek vir kerkleiers en geloofsgemeenskappe! Lees dit, dan sal jy verstaan wat ek bedoel.

Buitengewone Professor, Eietydse Ekklesiologie, Universiteit van die Vrystaat en Navorsingsgenoot, Radboud Universiteit, Nijmegen

PRYS: R100.00 + Posgeld

BESTELLINGS by mcmboeke@gmail.com

Trackback from your site.

Leave a comment